Scarlet kondigt grote verbeteringen aan in het aanbieden van mobiele telefoons en introduceert gloednieuwe opties om de snelheid te verhogen

Scarlet kondigt aanzienlijke verbeteringen aan in het aanbod van mobiele telefoons en de lancering van een geheel nieuwe optie om de snelheid van vast internet thuis via het glasvezelnetwerk te verbeteren.

Deze wijzigingen, die op 2 april 2024 van kracht zijn, weerspiegelen de voortdurende inzet van Scarlet om zijn diensten aan te passen aan de veranderende behoeften van zijn klanten zonder de bestaande tarieven te verhogen.

Aanpassingen aan het mobiele aanbod bieden klanten een grotere verscheidenheid aan opties, met grotere gegevensvolumes tegen concurrerende prijzen. Zo blijft het Scarlet Mobile Red-plan geprijsd op 8 euro per maand, met 1 GB aan gegevens, 300 minuten bellen en onbeperkte sms voor informele gebruikers.

Aan de andere kant het nieuwe Scarlet Mobile Berry-pakket, voor 10 euro per maand,

is bedoeld voor gematigde gebruikers en biedt 5 GB aan gegevens, 300 minuten bellen en onbeperkt sms'en.

Het Scarlet Mobile Cherry-plan, nog steeds geprijsd op 13 euro per maand, biedt 4 GB aan aanvullende gegevens, wat het totaal op 10 GB brengt, evenals 600 minuten bellen en onbeperkt sms'en, ideaal voor gewone gebruikers.

Ten slotte richt het Scarlet Mobile Hot-plan, geprijsd op 18 euro per maand, zich op intensieve gebruikers met een toewijzing van 20 GB aan mobiele data, naast onbeperkt bellen en sms.

De Trio Mobile-pakketten, door BIPT erkend als een van de meest betaalbare aanbiedingen op de markt

voor onbeperkt internet thuis, digitale televisie en mobiele telefonie, zullen ook profiteren van updates. De basisconfiguratie van het Trio Mobile biedt nu 10 GB mobiele data voor 50 euro per maand, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een complete oplossing voor een geweldige prijs. Een versie met 20 GB aan data is ook beschikbaar voor 55 euro per maand.

Naast verbeteringen aan de mobiele service lanceert Scarlet ook Fiber Speed Boost

voor klanten die hogere navigatiesnelheden willen. Voor nog eens 10 euro per maand kunnen klanten met een glasvezelverbinding hun downloadsnelheid verhogen tot 200 Mbps en hun laadsnelheid tot 20 Mbps, vergeleken met het standaardaanbod van 70/10 Mbps. Deze optie is compatibel met het Loco internetabonnement, evenals de Trio en Trio Mobile-pakketten voor klanten met toegang tot het glasvezelnetwerk, meer dan 1,75 miljoen huishoudens in België zijn al verbonden met glasvezel en de inzet gaat door in het hele land.

Door ervoor te zorgen dat deze essentiële diensten tegen betaalbare prijzen toegankelijk zijn, bevestigt Scarlet opnieuw dat het zich inzet om een betrouwbare partner voor zijn klanten te zijn, vooral in een moeilijke economische context. Als bewijs van deze verbintenis zal Scarlet deze verbeteringen automatisch toepassen op haar bestaande klanten, waardoor hun gegevenstoewijzing vanaf april toeneemt op basis van hun factureringsdatum.

Nieuwe Scarlet-producten worden beoordeeld tegen de concurrentie in onze vergelijkingsmotoren