Speed ​​​​biedt 1 extra cashback aan de promo van telecomoperators Speed-klanten winnen op 2 manieren aan koopkracht: 1 dankzij besparingen op hun aanbevolen telecompakket, en Speed-cash-back daar bovenop!

Cash-Back Speed

Voor elke bestelling via Speed.be van een nieuw internet tv-pack of vaste of mobiele telefoon waarvan alle producten nieuw zijn, biedt Speed.be je een extra Cash-Back bovenop de officiële promotie van de operator.

U profiteert van de promotie van de operator zoals aangegeven op zijn eigen website. Maar daarnaast ontvang je...

+ exclusieve voordelen zoals gratis activeringen en/of installaties, maandelijkse kortingen en geschenken.

+ een cashback van € 10, € 15 of € 25.

+ zo snel mogelijk een activeringsdatum

+ technische en administratieve assistentie van uw Speed ​​telecom coach bij alle procedures en overdrachten.

Voorwaarden voor het verkrijgen van deze exclusieve Speed.be cashback

Bestel een nieuw telecompakket online op www.speed.be of geef een antwoord aan een van onze telecommakelaars via e-mail. De vermelding van de cash-back moet verplicht terug te vinden zijn in de e-mails met commerciële aanbiedingen en orderbevestigingen die door Speed ​​zijn verzonden en door de klant zijn ontvangen.

Hoe is het te krijgen?

De geldigheidsvoorwaarden van dit geschenk zijn afhankelijk van de promotie van de operator op het moment van uw bestelling. Tenzij anders vermeld in de aanbieding die u per e-mail hebt ontvangen, geeft een recht op de promotie van de operator ook recht op extra cashback van Speed.be

De cashback-aanvraag moet per post worden verzonden, vergezeld van een fotokopie van de 1e factuur van uw nieuwe operator die via Speed.be is ingeschreven.

Wanneer moet ik mijn cashback aanvragen?

Op elk moment na de installatie van uw diensten bij de nieuwe operator besteld via Speed.be, uw telecomcoach.

Waar kan ik mijn cashback-verzoek naartoe sturen?

Stuur uw 1ste factuur naar het volgende adres: SPEED.BE, F. Wyterslaan, 9 - 2890 Sint-Antonius (Zoersel), enkel per gewone post (niet aangetekend).

+ nog een klein cadeautje... ;-)

Volg deze link en beoordeel onze comparator- en telecomconsultantsdiensten. Ontvang +€5 extra bovenop je Speed ​​cashback (tegelijkertijd betaald).

Wat moet ik naar Speed.be sturen?

Een kopie van de factuur van je nieuwe operator

Je cashback wordt dan op je bankrekening gestort.

En deze extra korting is zonder rekening te houden met de verbetering van uw koopkracht van € 100 tot € 1.000 per jaar dankzij het advies van onze Speed.be telecommakelaars! ...

Speed zorgt voor uw koopkracht ivm uw telecombudget.